A födémszerkezet megtekintése után szakmai véleményt adunk tető jelenlegi állapotáról és az elvégzendő felújítás szükségleteiről.

Kérjen most ingyenes árajánlatot Ingyenes helyszíni felmérésre!

Tekintse meg a tetőszigetelésel kapcsolatban gyakran feltett kérdéseket.

Először is takarítással, valamint a lefolyók szakszerű cseréjével és kiépítésével kezdjük a munkát. A bitumen  leterítése és lemelegítése előtt a régi tetőszigetelést perforáljuk (laza, sérült részek és hólyagok kivágása) a pára szabad járása érdekében.

A csapadékvíz elleni vízzáró réteg elkészítése

lapostető szigetelést amely hőszigetelés és vízszigetelés funkciókat egyaránt betölt, általában modifikált (kiválóan rugalmas és időtálló) vízzáró anyaggal készítjük a minőségi munka megőrzése érdekében. Az általunk alkalmazott technológia  tartós, hosszú élettartamú megoldást nyújt szélsőséges időjárási viszonyok mellett is, így a tetőszigetelés tartós lesz és biztonságos.

A  lapostető szigetelési munkálatok elvégzése során, arra törekszünk, hogy a megrendelőnek és a lakóknak minél kevesebb gondot és nyűgöt okozunk. A helyszíni szemle és felmérés után ingyenes tájékoztatást és javaslatot teszünk a tetőre vonatkozóan, hogy milyen állapotban van és mit lenne célszerű a probléma megoldása érdekében csinálni, amihez rögtön költségvetést is csatolunk.

A megrendelt tetőszigetelési munka esetén a megbeszéltek szerint ki – és felszállítjuk az anyagot a tetőre és nekilátunk a munkához. Gondos és alapos figyelemmel megtisztítjuk a tetőt és nekiállunk a laza és sérült felületek lebontásához. Ha van a lapostetőn tetőösszefolyó, akkor annak a cseréjével kezdjük a munkát.

A tetőszigetelés következő fázisában a szigetelőanyag lerakása előtt közvetlenül perforáljuk a régi réteget. Ezután megcsináljuk a felhajtásokat és a sarkok gondos kidolgozását (ha van).

A tető szigetelés befejezése

A lapostető szigetelési munkálatok befejeztével  páraszellőzőket helyezünk el, hogy a födémben keletkező pára ne a lakás felé csapódjon le, hanem felfelé távozzon, így elkerülve az esetleges nedvesedést ill. penészesedést. Palaőrleményes lemezekkel biztosítjuk a teljes fényvédelmet az időjárás kihívásaival szemben.
A tető hőszigetelési és vízszigetelés munkálatok végeztével összegyűjtjük illetve elszállítjuk az összes keletkezet szemetet, melyet az adott veszélyes hulladékot befogadó szeméttelepekre szállítunk. A munka átadása előtt kitakarítjuk a lépcsőházat is, ha azt igénybe kellett vennünk.

Tetőszigetelés, lapostető szigetelés, lapostető felújítás, lapostető hőszigetelés, tetőkarbantartás felújítás, javítás.

Miért velünk szigeteltesse lapostetőjét?

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a gyártástechnológiák fejlődését és kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldásokat, kiemelt hangsúlyt fektetve a legkiválóbb minőségű szigetelőanyagok alkalmazására illetve dolgozóink folyamatos szakmai fejlődésére. Az általunk javasolt bitumenes lapostető szigetelési technológia elterjedt, modern és biztonságos.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünk biztosítja az Ön számára, hogy a magas minőség mellett piacképes áron kínáljuk szolgáltatásunkat. Célunk, hogy munkánkat megrendelőink legnagyobb megelégedésére végezzük. Teljeskörű szolgáltatásunk biztosítja, hogy a tetőszigeteléshez szorosan nem kapcsolódó megrendelői igényeket is igyekszünk maximálisan kielégíteni. Eddigi eredményeink és ügyfeleink elégedettsége biztosítja cégünk folyamatos fejlődését.

Az ingyenes helyszíni felmérés során elkészítjük a födémszerkezettel kapcsolatos szakvéleményt a lapostető szigetelési illetve felújítási szükségleteiről. Fontos számunkra megbízás kezdetétől a megbízóval való folyamatos szakmai kommunikáció. Célunk magas minőségű munka végzése megbízóink elégedettsége. Az elvégzett munkára teljes körű garanciát vállalunk és bármilyen esetlegesen felmerülő probléma esetén a lehető legrövidebb időn belül megoldást nyújtunk.

Elérhetőségeink