Mi az a lapostető szigetelés?

Ahogy a nevében is benne van, a lapostető szigetelés kifejezetten lapos tetejű épületek tetőszigetelési fajtája. Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik lapostetők hő- és csapadékvíz elleni szigetelésében. Új épületek tetejének szigetelése illetve régi épületek beázási gondjainak megszüntetése egyaránt testhezálló feladat számunkra, az összes egyéb tetőszinti kiegészítő munkálatokkal együtt, legyen az kőműves vagy bádogos munka.

Miért jó a lapostető szigetelés?

Ahogy a többi szolgáltatásunk, úgy a lapostető szigetelés is elsősorban hőszigetelő illetve csapadékvíz elleni szigetelő hatású, így energiát, energiára fordított kiadásokat tud spórolni Önnek. A szigetelésre fordított összeg nagyon hamar megtérül az Ön számára a fűtésre fordított kiadások csökkenése miatt.

Miért velünk szigeteltesse lapostetőjét?

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a gyártástechnológiák fejlődését és kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldásokat, kiemelt hangsúlyt fektetve a legkiválóbb minőségű szigetelőanyagok alkalmazására illetve dolgozóink folyamatos szakmai fejlődésére. Az általunk javasolt bitumenes lapostető szigetelési technológia elterjedt, modern és biztonságos.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünk biztosítja az Ön számára, hogy a magas minőség mellett piacképes áron kínáljuk szolgáltatásunkat. Célunk, hogy munkánkat megrendelőink legnagyobb megelégedésére végezzük. Teljeskörű szolgáltatásunk biztosítja, hogy a tetőszigeteléshez szorosan nem kapcsolódó megrendelői igényeket is igyekszünk maximálisan kielégíteni. Eddigi eredményeink és ügyfeleink elégedettsége biztosítja cégünk folyamatos fejlődését.

Az ingyenes helyszíni felmérés során elkészítjük a födémszerkezettel kapcsolatos szakvéleményt a lapostető szigetelési illetve felújítási szükségleteiről. Fontos számunkra megbízás kezdetétől a megbízóval való folyamatos szakmai kommunikáció. Célunk magas minőségű munka végzése megbízóink elégedettsége. Az elvégzett munkára teljes körű garanciát vállalunk és bármilyen esetlegesen felmerülő probléma esetén a lehető legrövidebb időn belül megoldást nyújtunk.

Mennyibe kerül a lapostető szigetelés?

Minden épület szigetelése egyedi, így egyedi árajánlatot adunk, keressen fel minket. Kiváló ár-érték arány jellemző bitumenes lapostető szigetelési árajánlatainkra. A helyszíni szemle és az árajánlat készítés minden esetben díjmentes.

Megéri nekem a lapostető szigetelés?

A tapasztalatok szerint, még egy közepes kamatozású hitelt is megéri felvenni a lapostető szigetelés igénybevételére. A havi törlesztőrészletek alacsonyabbak szoktak lenni, mint az energiaspórolás mérete. Az általunk alkalmazott bitumenes tető szigetelés hosszútávú megoldást nyújt: lapostető csapadékvíz elleni szigetelésére, lapostető felújítása, szigetelésére, zöldtető szigetelésére. Az általunk vállalt 15 év garancia az elvégzett munkára, biztosítja , hogy megéri ügyfeleinknek velünk szigeteltetni .

További gyakran feltett kérdések!